"Srce Pegaza" u medijimaNovosti i dešavanja

Uspješno održana Vivia vitamin plus trka u Banjaluci

U subotu u Univerzitetskom kampusu u Banjaluci održana je prva “Vivia vitamin plus 5K” trka koja je skupila 100 vrhunskih trkača, kao i 50 najmlađih u trci “Vivia Kiddy”.

Prema navodima organizatora iz UG Srce Pegaza i Banja Luka Running Club-a, u saradnji sa kompanijama Vitinka AD i Vitaminka AD, radi se o svojevrsnoj najavi lige koja će biti održana tokom 2022.godine širom BiH.

Najbolji u muškoj konkurenciji bio je Mlađen Samardžić sa vremenom 16:07, dok je u ženskoj konkurenciji ubjedljivo najbolja bila Lucia Kimani sa vremenom 19:39.

Za najmlađe, trku su upotpunile i dodatne sportske aktivnosti “Škole sporta Zvjezdica” iz Banjaluke, kao i proizvodi kompanije Vitaminka.

– Radi se o svojevrsnoj probi pred planiranu ligu u 2022.godini, i možemo samo istaći da smo definitivno ispunili i naša i tuđa očekivanja. Ovu trku ograničili smo na 100 trkača iz razloga što svjedočimo povećanju broja oboljelih od Covid-a, gdje nismo željeli da dovedemo u pitanje kredibilitet organizacije – istakla je Biljana Radulović iz UG Srce Pegaza.

– Ovo je bila odlična prilika da trkačima i publici predstavimo naše nove proizvode, vitamin vode brenda Vivia, ali i da zajedno uživamo u sportskim aktivnostima koje naša kompanija godinama podržava. Tako planiramo da budemo uz organizatore i sledeće godine kada ćemo širom BiH održati niz trka ovog tipa, kako bismo javnosti pokazali da su naši proizvodi uveliko vezani za sport, kao što je, mogu slobodno reći, sport vezan za naše proizvode – rekao je Mirko Savić, direktor marketinga za Vitinku i Vitaminku.

RTRS
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=449992

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *